DEV C++ İNDİR - Güvenilir İndir

DEV C++ İNDİR

Bu programların amacı daha düzenli bir program yazmaktır. Bu tarz derleyiciler den birisi olan Orwell Dev C++ , C ve C++ yazılım dili için geliştirilmiş en güvenilir ve düzgün çalışan derleyicidir.



C, C++ Derleyici ve Düzenleme Programı


Geliştiriciler programlarını yazmak ve derlemek için bazı düzenleyici programlar kullanırlar. Bu programların amacı daha düzenli bir programyazmaktır. Bu tarz derleyiciler den birisi olan Orwell Dev C++ , C ve C++ yazılım dili için geliştirilmiş en güvenilir ve düzgün çalışan derleyicidir.
Bu derleyici programlarınızın yazıp çalıştırılabilmesi için kullanabileceğiniz en güvenilir uygulamalardan biridir. İçerisinde bulunan binlerce kütüphane ile hiçbir sıkıntı çekmeden bütün programlarınızı ve yazılımlarınızı rahatlıkla kodlayabilirsiniz. Orwell Dev C++ programı, programlama standartlarına uygun bir şekilde kodlama yapmanızı sağlar. Yani programlama dillerinde bazı komut ve fonksiyonların içe girmiş bir şekilde yazılması gerekir. Bu şekilde kodlama yapmanın amacı; programın daha kolay bir şekilde okunup, anlaşılmasını sağlamaktır.
Orwell Dev C++ ile programlarınızı tek bir tuş ile derleyebilirsiniz. Derleme sonunda kodlamalarda ki hatalarınızı program üzerinde görerek düzeltmenize olanak verir. Ayrıca bazı komutları ve döngüleri farklı renklerde yazarak kodların daha kolay anlaşılabilmesini sağlar. Programınızı derledikten sonra F11 tuşu ile çalıştırarak nasıl çalıştığını kolaylıkla görebilirsiniz. Eğer sizde C ve C++ geliştiricisiyseniz bu programı kesinlikle indirerek kullanmanız gerekir. Dünya üzerinde C ve C++ dili ile yazılım geliştiren geliştiricilerin bir çoğu bu program üzerinde çalışmaktadırlar.




İNDİRME LİNK : http://link.tl/1ijt1

Shares

0 komentar:

Yorum Gönder


Top